تکمیل زنجیره فرش کرمانشاه  با گام ۳۰۰ میلیاردی

قدرت‌الله احمدی، مدیر تعاونی فرش دستباف روستایی کرمانشاه خبر داده که در صورت تامین اعتبار در سال آینده احداث دو واحد فرآوری و رنگرزی پشم و همچنین پرداخت فرش در این استان آغاز خواهد شد.

او مهمترین مشکلات حوزه فرش استان کرمانشاه را عدم تکمیل زنجیره پشم تا فرش و سپس فروش آن می‌داند و معتقد است با تکمیل زنجیره فرش می‌توان مشکلات را برطرف کرد.

این برنامه شامل احداث دو واحد اصلی برای تکمیل زنجیره فرش است که یک واحد در بخش فرآوری و رنگرزی پشم فعالیت دارد و واحد دیگر در زمینه پرداخت فرش است.

مدیر تعاونی فرش دستباف روستایی استان کرمانشاه با بیان اینکه در بخش واحد رنگرزی، پشم از دامداران خریداری شده و پس از فرآوری و رنگرزی به نخ آماده تبدیل می‌شود، عنوان کرد: ظرفیت پیش‌بینی شده برای این واحد هزار تن پشم در سال است.

وی سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای احداث این دو واحد را حدود ۳۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: اگر اعتبار تامین شود می‌توانیم کار احداث آنها را سال آینده آغاز کنیم.

احمدب معتقد است، چون این دو واحد در کارگاه‌ها و سوله‌های موجود احداث می‌شود و بخش قابل توجهی مواد اولیه و امکانات مورد نیاز آنها در داخل استان وجود دارد، زمان زیادی برای راه‌اندازی آنها صرف نخواهد شد.

در واحد فرآوری هزار نفر مشغول به کار می‌شوند و با راه‌اندازی واحد پرداخت نیز با توجه به تاثیر آن بر افزایش تولید، ۱۰ هزار قالیباف دیگر پای کار خواهند آمد. قرار است واحد فرآوری پشم را در سنقر و واحد پرداخت فرش را در مرکز استان راه‌اندازی کنیم.

مدیر تعاونی فرش دستباف روستایی استان کرمانشاه راه‌اندازی این دو واحد را گام مهمی برای تکمیل حلقه زنجیره فرش استان دانست و اظهار کرد: هم اکنون بخشی از این اقدامات به صورت سنتی برای بافندگان صورت می‌گیرد، اما با توسعه و تکمیل زنجیره فرش هم نخ مرغوب و با کیفیت در اختیار بافندگان خواهد بود و هم فرش پس از پرداخت با شکل بهتری وارد بازار می‌شود.

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن